Vocale Groep Sumadi met Postert Brass & Marcel Donderdag 28 december

Vocale Groep Sumadi en… Postert Brass & Marcel

Het was al bekend Sumadi zorgde tijdens het  Amazing Concert op 1 april van dit jaar voor de nodige kippenvelmomenten, maar nu speelden zij het weer klaar, in deze kerst en nieuwjaars periode weer een fantastisch optreden te verzorgen samen met Posert Brass & Marcel. Het was genieten! Hieronder een impressie:

Voor wie meer wilt weten:

De Vocale Groep Sumadi uit Susteren staat al jaren voor een groep mensen die elke week met veel plezier zingen. Het repertoire bevat de meest uiteenlopende muzieksoorten. Van klassiek-getinte muziek tot rock en van gospels tot moderne popnummers. Het geheel wordt bij elkaar gehouden door de altijd enthousiaste dirigent, Jo Huijnen.
Bezoek eens hun website!

Poster Brass & Marcel

Postert Brass & Marcel is een koper ensemble dat is ontstaan in 2011. Tijdens een onderling solisten concours van Harmonie Wilhelmina besloot een groep muzikanten samen muziek te gaan maken. Er werden enkele muziekstukken aangeschaft van Mnozil Brass en het oefenen kon beginnen. Omdat er geen bas beschikbaar was werd Marcel Bustin gevraagd om te helpen op zijn saxofoon. Vandaar de officiële naam Postert Brass & Marcel.
Aangezien een saxofoon officieel een hout instrument is, maar wel veruit het meeste koper bevat, werd dit door de vingers gezien. Er bestaat namelijk altijd een “strijd” tussen de houtgroep en het koperwerk. Een echte koperblazer is van mening dat je een instrument namelijk niet in je mond neemt.
Het optreden op het Oktoberfest van Altied Sjerp was een leuk eerste optreden.
Samen muziek maken is geweldig om te doen en zeker met een groep als deze!
Postert Brass & Marcel bestaat uit:
Dennis Bustin, trompet en bugel, Peter Bruijnen, trompet en bugel, Denise Verbert, trompet en bugel, Max Jacobs, bas trompet, Marcel Bustin, baritonsaxofoon, Jip Snellenberg, bastrombone, Klaus Schmitz, trombone en beschermheer en Sil Schmitz, trombone