Muziek boeit altijd!

Altied Sjerp beloond met het Bleujend Bömke

En opeens wordt je door de gemeenschap onderscheiden. Was niet nodig maar wel een bijzondere waardering. De grootste waardering voor ons is dat mensen zich samenpakken, samen plezier beleven en dit delen met anderen. Muziek is hierin een perfect bindmiddel.

Gisteravond heeft de stichting Natuurlijk!Postert aan Altied Sjerp de jaarlijkse aanmoedigingsprijs het Bleujend Bömke uit gereikt. De voorzitter Anke Veelen motiveerde hete al;s volgt: “Na de coronaperiode is Altied Sjerp gestart met een nieuw initiatief concerten op de derde donderdagavond van de maand. Deze groep vrijwilligers verzetten met veel plezier veel werk om mensen samen te brengen door muziek. De opbrengst van de consumpties gaat naar koninklijk jeugdorkest Play the Beat uit Roerdalen de de jeugdopleiding voor muzikanten. Een terechte winnaar 2023!

Muziek

Wat is er mooier dan muziek!
Altied Sjerp blijft Altied Sjerp!
Zoals iedereen weet is muziek erg belangrijk in het leven. Muziek verbindt en geeft energie, in de tijd van nu waarin vele problemen om oplossingen vragen is ontspanning meer dan ooit belangrijk.
Door de vele prachtige avonden met de Janse Baggen Band, de Big Band Boesten, de Haorepeert, Willeke Simons, Arno Adams, Canto Rinato met Postert Brass & Marcel, Bert van de Bergh en Tessa Kessels hebben we al vele uren kunnen genieten van prachtige muziek, de  mooie entourage en intieme stemming. Dank aan alle artiesten en bezoekers die dit mogelijk maken. 

Inmiddels werken we voortdurend aan nieuwe programma’s. Altied Sjerp, gaat door! We proberen steeds weer zeer bijzondere muzikale bijeenkomsten te organiseren met hele mooi luistermuziek in een bijzondere sfeer. Heeft u suggesties laat het ons weten!

Goed om te weten waarom wij dit doen.

De entree is laag en bedoeld om de onkosten te dekken. Als er meer overgehouden wordt dan gaat de opbrengst naar het ondertussen “Koninklijk” Jeugdorkest “Play the Beat” van de gemeente Roerdalen. JeugdorkestPlayTheBeat  is een jeugdorkest, dat is ontstaan door een samenwerkingsverband tussen Muziekvereniging Musica Rura Posterholt, Fanfare Sint Wiro, ’t Reutje. Zij laten heel treffend zien dat muziek maken verbindt en gelukkig maakt!

Dus als je even kunt kom dan naar deze geweldige avonden.

1 gedachte over “Muziek boeit altijd!

 1. Marie-Therese Luxen zei:

  gefeliciteerd met de onderscheiding . Jullie hebben deze zeker verdient met alle werk wat jullie verrichten en de leuke muziekavonden die jullie organiseren.
  Heb Jack Vinders in het programma voor volgende jaar gezien, TOP!!!!

  Las deze week in de krant een artikel over accordeonist Cyrille Niël, misschien ook iets voor in de toekomst…….

  Hoop dat wij met zijn alle nog heel lang van jullie mooie avonden mogen genieten

  Beantwoorden

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *